سرویس پرداخت و انتقال پول آنلاین پی پال
بررسی سرویس پیپال
پیپال (PayPal) یا یک شرکت آمریکایی فعال در زمینه تجارت الکترونیکی و انتقال وجه الکترونیکی است. امروزه حجم قابل توجهی از تراکنشهای مالی کاربران در اینترنت از طریق پیپال انجام میشود. کاربران از طریق سامانه پیپال قادر به پرداخت و انتقال وجه اینترنتی و آنی خواهند بود. پیپال در سال ۱۹۹۸ توسط پیتر تیل و مکس لوچین راه اندازی شد. سریعترین روش دریافت و انتقال پول در دنیا پیپال است.
نحوه ساخت اکانت پیپال
برای ساخت اکانت پیپال ابتدا باید با وارد نمودن اطلاعات شخصی یا شرکتی و ایمیل آدرس، برای خود یک حساب کاربری در وبسایت PayPal.com ایجاد نمایید. سپس، میتوانید برای فعالسازی امکانات اکانت پی-پال، از طریق اتصال پیپال به یک حساب بانکی یا کارت اعتباری یا نقدی (مثل ویزاکارت یا مسترکارت) نسبت به وریفای کردن اکانت پی پال خود اقدام نمایید. پس از وریفای شدن اکانت پیپال، امکان انتقال مبالغ ارزی موجود در حساب بانکی شما یا موجودی ارزی کارت اعتباری یا نقدی تان به پی پال فراهم خواهد شد یا می-توانید مستقیماً از طریق اکانت پیپال، موجودی حساب یا کارت را به یک اکانت پی پال دیگر منتقل کنید یا با آن خرید کنید.
حساب پی پال به عنوان یکی از معتبرترین حساب های آنلاین دنیا شناخته شده و به دلیل این که به عنوان یک درگاه نیز شناخته می شود به هنگام استفاده از سایت بزرگ eBay و سایر سایت ها کاربرد فراوانی دارند. ایجاد حساب کاربری در پی پال برای کاربران ایرانی مطابق تمهیدات این وب سایت غیرممکن است. مطابق تحریم پی-پال، هر گونه استفاده کاربران ایرانی از پی پال ممنوع است و دسترسی به تمامی صفحات وب سایت PayPal.com با IP ایران مسدود است. همچنین بر طبق تحریم پی پال، در صورتی که پی پال نسبت به ایرانی بودن یک کاربر مشکوک شود، می تواند اکانت پی پال و موجودی حساب کاربری او را مسدود نماید.
انواع تراکنش ها در پی پال
- خرید از طریق درگاه پی پال
- ارسال پول به سایر حساب های پی پال
- دریافت پول از سایر اکانت های پی پال
- پرداخت Invoice های صادر شده توسط سایر کاربران پی پال
- انتقال پول از حساب بانکی به اکانت پی پال و برعکس
- انتقال پول از کارت نقدی یا اعتباری به اکانت پی پال و برعکس
- ریفاند بخشی یا کل مبلغ دریافت شده در یک تراکنش
معایب پیپال
پی پال هیچ تعهدی نسبت به پرداخت سود به موجودی حساب های افراد ندارد، هرگز به کسی وام نمی پردازد و برای انتقال موجودی حساب به سایر افراد پس از دریافت حکمهای قضایی، راهکاری در آن دیده نمی شود. پی-پال بدون پاسخگویی به هیچ نهادی، در موارد اختلافات افراد داوری می کند و در نهایت اقدام به بلاک یا لیمیت کردن اکانتهای پیپال مینماید و یا موجودی آنها را ضبط می کند. همچنین، پیگیری کار روندی پر هزینه و سخت برای کاربران خواهد بود که به دلیل محدود بودن قوانین پیپال به قوانین کشور آمریکا، اساساً برای بسیاری از کاربران قابل پیگیری نیست. این مشکلات به ویژه در شرایطی که بسیاری از کاربران اطلاع زیادی از شرایط پیپال ندارند و پیچیدگی موافقتنامه موجود در وب سایت پیپال، کاربران را با دردسرهای زیادی مواجه میکند.
طبق قوانین پیپال، تا زمان وریفای شدن، پیپال پول را تا ۲۱ روز نگه میدارد، یعنی شما بعد از درخواست پول باید حدود ۳ هفته منتظر باشید تا پول خود را دریافت کنید. همچنین اکانتهای بیزینس برای هر تراکنش، باید مقداری از وجه را برای کارمزد بپردازند. این هزینه شامل پردازش تراکنش و یک مبلغ ثابت است که این هزینهها برای کاربران و فروشندههای آنلاین به صرفه نیست.
اخیراً رقبایی جدیدی برای پیپال ظهور کرده اند؛ مانند Skrill, Payza, WebMoney, MoneyBookers و Bitcoin، اما پیپال هنوز هم اعتبار زیادی داشته و در صدر سیستمهای پرداختهای آنلاین جای دارد.